Onze duurzaamheidsstrategie vormt de kern van ons bedrijf

We streven een mooi doel na: iets beters creëren voor de rokers in de wereld. Hoe pakken we dat aan? Met een uitgebreid gamma van kwalitatieve NGP- en tabaksproducten – mét aandacht voor duurzaamheid. Onze strategie in een notendop: We zetten ons in om onze impact op het milieu te verminderen, we werken samen met stakeholders voor een positieve sociale impact, we hanteren een hoog niveau van corporate governance.

 

DRIE STRATEGISCHE PIJLERS:

Onze duurzaamheidsstrategie telt drie grote pijlers.

  1. Duurzame tabaksaanvoer – We garanderen een constante en kwaliteitsvolle aanvoer van tabak door te kiezen voor duurzame landbouwpraktijken.
  2. Verminderde schadelijkheid – We zetten in op de ontwikkeling van alternatieve NGP die minder schadelijk zijn voor de gezondheid.
  3. Verantwoordelijke bedrijfsvoering – We gaan prat op onze veilige en lonende werkomgeving.

VIJF PRIORITEITEN:

Ontdek onze vijf prioriteiten:

Gezondheid van de consument – We creëren iets beters voor rokers met ons potentieel minder schadelijke NGP-gamma.  

Klimaat en energie – We zetten in op de groei van ons bedrijf én een vermindering van onze impact op het milieu.

Levensonderhoud en welzijn van boeren – We ondersteunen de boerengemeenschappen door middel van optimale landbouwpraktijken (alternatieve gewassen), een veilige werkomgeving en toegang tot proper water.

Mensenrechten: – We hechten belang aan respect voor de mensenrechten in onze gehele bedrijfs- en toeleveringsketen en strijden tegen kinderarbeid. 

Afval – We produceren zo weinig mogelijk afval.