Dankzij onze producten genieten rokers wereldwijd van de ultieme ervaring

35.000 medewerkers. Verspreid over de hele wereld. En samen gaan we voor hetzelfde doel: to create something better for the world's smokers*. We beleven boeiende tijden: ons gamma verbetert elke dag. Dankzij de nieuwste technieken creëren we fantastische producten van optimale kwaliteit.

We zoeken continu naar manieren om ons tabaksgamma nóg te verbeteren. Zo zijn onze consumenten altijd zeker van de beste kwaliteit en smaak. Maar intussen zien we een waanzinnig grote consumentenverschuiving: miljoenen rokers stappen over op potentieel minder schadelijke alternatieven voor tabak.

We juichen toe dat rokers kiezen voor producten met lagere gezondheidsrisico’s. We moedigen hen aan om kennis te maken met onze NGP.

In 2013 namen we de internationale octrooiportefeuille voor vapetechnologieën van de uitvinder van de e-sigaret Hon Lik over. We verwelkomden hem in ons bedrijf als hoofd van ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam in China – die functie bekleedt hij nog altijd.

Het pronkstuk van ons NGP-gamma? Het baanbrekende vapemerk blu.

De NGP-technologie evolueert snel. In 2017 hebben we onze wetenschappelijke en technische mogelijkheden uitgebreid met de overname van Nerudia. Dat innovatiebedrijf focust op de ontwikkeling van nieuwe snufjes. Ze denken verder dan alleen maar vapen.

We onderstrepen onze multi-categoriale aanpak door ook verwarmde tabak en nieuwe orale nicotine te produceren.

We stellen hoge eisen en leveren een essentiële bijdrage aan het onderzoek naar vaping en andere producten. Dat houdt in dat we onder meer: de veiligheid ervan beoordelen, aantonen dat ze mogelijk het risico op ziekten in verband met roken verminderen.

De wetgeving in onze markt verandert razendsnel. We passen ons continu aan en voldoen aan elke regel. Zo maken we de ontwikkeling van nieuwe en eventueel veiligere producten mogelijk.

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen van NGP? Check de laatste nieuwtjes of volg ons op Twitter.

*iets beters creëren voor de rokers in de wereld