Imperial Brands Belgium & Luxemburg is een dochteronderneming van de groep Imperial Brands PLC. Dat bedrijf is genoteerd in de FTSE 100-index

Imperial Brands Belgium & Luxemburg, geleid door Miguel Denys, is een dochteronderneming van de Imperial Brands-groep en lid van de Cluster Western Europe. Die bestaat uit België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Gibraltar, Spanje, Andorra en Portugal. De algemeen directeur van de Cluster Western Europe is Jon Fernández de Barrena Idoate.

Imperial staat bekend als belangrijke speler op de tabaksmarkt. Ons uitgebreide gamma bestaat uit sigaretten, hulstabak, roltabak en sigarettenpapier.

In 2019 lanceerde Imperial Brands Belgium & Luxemburg een nieuw assortiment van vapeproducten: blu. Je herkent ze aan hun gesloten podsysteem myblu. Intussen is de e-sigaret beschikbaar voor alle rokers die een gezonder alternatief voor tabak zoeken.

De Imperial Brands-groep telt wereldwijd meer dan 35.000 medewerkers. Onze kantoren (in Mechelen en Luxemburg) en fabriek (in Wilrijk) stelt 260 mensen tewerk.