WERKEN BIJ IMPERIAL BRANDS

Aan de slag gaan bij de Imperial Brands? Dat betekent werken voor een internationale groep die expertise-uitwisseling stimuleert. Je krijgt de kans jezelf te overtreffen – altijd binnen onze gemeenschappelijke waarden.

Onze waarden vertalen zich niet alleen in woorden – maar ook in daden. Ze vormen een krachtig engagement van ons allemaal om hetzelfde doel te bereiken.

WE CAN! ALLES IS MOGELIJK. SAMEN STAAN WE STERK.

De motor van ons succes? Onze positieve ingesteldheid. We zoeken sámen naar de beste oplossing. We zorgen voor een eensgezinde implementatie. Nee, we streven geen perfectie na. We kiezen voor een pragmatische aanpak. En die passen we aan aan onze behoeften.

I OWN! IK STEL VAST, IK OVERWEEG, IK VOER UIT.

Ik zie precies wat er moet gebeuren om ons doel te bereiken. Als dat nodig is, neem ik het voortouw en zorg ik voor een vlotte uitvoering. Ik neem graag initiatief en sta open voor samenwerking. Op mij kun je rekenen. Samen vinden we de beste oplossing.

I AM! MIJN BIJDRAGE IS BELANGRIJK. IK DENK EN SPREEK VRIJUIT. IK BEN EERLIJK.

Mijn werk maakt integraal deel uit van ons succes. Mijn bijdrage is waardevol. Je kunt erop rekenen dat ik de juiste aanpak kies. Ik moedig anderen aan om hetzelfde te doen: een waardevolle bijdrage leveren, vrijuit praten en eerlijk zijn.

WE SURPRISE! WE VERLEGGEN DE GRENZEN VAN HET MOGELIJKE DANKZIJ ONZE NIEUWE MANIEREN VAN DENKEN EN DOEN.

We stellen onze gewoonten in vraag. Tijd voor nieuwe en betere oplossingen. We gaan nog een stapje verder dan de verwachtingen. We bekijken de zaken vanuit een ander oogpunt en durven te kiezen voor een vernieuwende aanpak.  

I ENGAGE! IK LUISTER, IK DEEL, IK LEG VERBANDEN.

Ik vind het belangrijk om te luisteren, te leren en ideeën uit te wisselen. Ik sta open voor opmerkingen en feedback. Communicatie is belangrijk. Ik beïnvloed en motiveer anderen. Ik begrijp mensen en breng sterke samenwerkingen tot stand.

WE ENJOY! WE GAAN MET PLEZIER UITDAGINGEN AAN.

We denken in oplossingen – niet in problemen. We houden van uitdagingen: samen buigen we die om in kansen. We zijn trots op ons werk en vieren samen ons succes. Onze troeven? Ons gevoel voor humor en onze vastberadenheid om te slagen.

 

GRADUATE-PROGRAMMA

Ga je aan de slag bij Imperial Brands? Welkom in een uitdagende, sterk gereglementeerde en concurrentiële sector. Wil je jezelf overstijgen? Je talenten ontdekken? Boeiende uitdagingen aangaan? Schrijf je dan in voor ons Graduate-programma. Dat biedt afgestudeerden een unieke kans om de top van de bedrijfswereld te beklimmen.

Wat staat je te wachten? Een multidisciplinair team binnen de Global Graduate-community begeleidt je. Je krijgt alle middelen ter beschikking om je carrière uit de startblokken te doen schieten.

Boven op je dagelijkse takenpakket:

  • werk je samen binnen een internationaal team;
  • maak je kennis met bedrijfsbeheer op wereldniveau;
  • proef je van projectbeheer;
  • val je op bij je senior leaders;
  • laat je onze zes waarden in je bloed kruipen.

Grijp je kans! Lees verder over het Graduate-programma